Vill ditt företag eller organisation få ökad spridning hos IA genom att vara sponsor?

Att vara sponsor till oss innebär att du bidrar till vår sajt och dess syfte - att öka kännedomen om god inredningsarkitektur. Det gör vi genom publicering av spännande artiklar och som företag eller organisation får du möjlighet att synas lite extra genom våra kanaler.

Genom vår sajt nås andra målgrupper än de ni redan har och ni får möjlighet att tillsammans med IA:s redaktör bolla ideér, ta fram skräddarsytt material i form av både bilder och text för publicering eller få input på redan befintlig text. Innehållet bestämmer ni – kanske har ni ett större släpp, ett aktuellt projekt eller något annat som ni vill få chans att sprida ytterligare. 

Foto: Nikolai Pertoft

Visst låter det som en bra deal? Din organisation eller ditt företag kan välja att sponsra oss helår- eller halvårsvis, och genom detta få två till fyra artiklar per år. Vi är noga med att allt vi publicerar håller god kvalité och har ett bra innehåll och struktur.

Vad är IA?

IA (inredningsarkitektur.se) publicerar brett om olika ämnen som rör inredningsarkitektur, såväl nyheter, som porträtt, intervjuer och mer opinionsbildade texter och debattartiklar. Vi riktar oss såväl mot branschen som mot blivande och nuvarande studenter inom inredningsarkitektur och för den allmänhet som är intresserad av god inredningsarkitektur. Materialet som publiceras på vår sajt är ett urval från våra sponsorer, redaktör och från fristående skribenter. Vi har ett aktivt redaktionsråd och diskuterar frekvent aktualiteter och ämnen för artiklar.

Foto: Unsplash

Ni är välkomna att kontakta Sofia Hermansson för mer information om belopp och process, på: sofia@inredningsarkitektur.se.

Ta en titt på exempelartiklar från våra dåvarande och nuvarande sponsorer!

STOLAB

Pinnstolarnas pinnstol fyller 80 år – och firar med färg

En bekant pall

Vi måste prata om skogen

Rekomo

Ett drömkontor utan miljökompromisser

Smart återbruk på Kyrkogatan

De lever som de lär i det nya begagnade kontoret

Ogeborg

”Varje matta är designad för att vara en mittpunkt i rummet”

Praktiskt återbruk på riktigt med Ogeborg Cares

Prickar som ett uttrycksfullt lager

Sofia Hermansson

25 aug 2023