IA på Stockholm Furniture and Light Fair

2020 är året då inredningsarkitektur.se är trefaldigt representerad på Stockholm Furniture and Light Fair. Vi har en monter, talar på scenen i Greenhouse och bjuder in till fest i skatehallen P.U.S.H i Gallerian! Spana här och boka in i kalendern.

Monter i A-hallen

Mitt i allt vimmel kommer inredningsarkitektur.se ha sin monter. I denna kommer alltid en yrkesverksam inredningsarkitekt och en inredningsarkitektstudent finnas tillgängliga för att svara på frågor eller diskutera branschen, yrket och ämnet. Oavsett om du funderar över den senaste lamptrenden, ditt val av yrke eller hur man bäst planerar ett pausrum i en mellanstadieskola är du varmt välkommen till oss i montern.

Om du inte har någon fråga eller något du vill diskutera bör du ändå komma förbi för att uppleva monterns nytänkande inredning. Kanske väcks en fråga av denna upplevelse?

Vi ses i monter AG:01

Portfoliogranskning för blivande inredningsarkitekter. Inredningsarkitekter med gedigen erfarenhet av att granska portfolios för rekrytering i yrkeslivet kommer att ställa sin kunskap till förfogande. Chefer eller rekryterare från fyra olika tongivande kontor i branschen, MER, Tengbom, Indicum och Reform/Reflex tittar på färdiga, eller ofärdiga portfolios och ger feedback från ett rekryteringsperspektiv.

TISDAG kl. 16:00 – 17:00
ONSDAG kl. 15:00 – 16:00
TORSDAG kl. 15:00 – 16:00
FREDAG kl. 15:00 – 16:00

3D-ljusinstallation i montern av Indicum Inredningsarkitekter. Motiven ändras med ett intervall och skapar så dynamik i en rumslighet.

VR-demonstration med mer. Upplev detta nya verktyg för visualisering av inredningsarkitektur.

ONSDAG kl. 10:00-11:00
TORSDAG kl. 10:00-11:00
FREDAG hela dagen

Möt redaktören för inredningsarkitektur.se, Frida Jeppsson Prime som kommer att vara på plats i montern efter panelsamtalet.
TISDAG ca kl. 16:30-17:00

Var: monter AG:01, Stockholmsmässan i Älvsjö
När: tis-fre kl. 9-18, lör kl. 10-17

Inredningsarkitektur.se’s monter görs i sammarbete med: Indicum inredningsarkitekter, MER, Reform, Tengbom, Ogeborg, Stolab, Ludvig Svensson, Glimåkra, RP, Borås tapeter, Alcro, Lundbergs möbler, Artifon, Straight Design studio, Zero, Laban kulturmåleri, Barco, Valesco teknik och Avolt.

Panelsamtal i Greenhouse

Kan inredningsarkitektur vara hållbar? Det är frågan som sätter temat för detta panelsamtal. Behövs möbelmässor i en tid när vi borde konsumera mindre? Vi bjuder in till ett panelsamtal på Greenhouse-scenen med experter i detta ämne.

I panelen sitter:

Therese Löwstedt, inredningsarkitekt och hållbarhetsansvarig på Indicum inredningsarkitekter samt projektledare för det Vinnovafinansierade projektet Hållbar interiör, en miljömärkning för inredningsarkitektur. Hur mäter man hållbarhet i en interiör?

Ivana Kilsgaard, hållbarhetschef på Tengbom samt ordförare och grundare av 100-gruppen, en branschöverskridande organisation som arbetar för ständig utveckling av hållbara interiörer och är aktuell med arbetet att ta fram en branschstandard för inredningsarkitektur.

Niklas Larsén, arkitekt på MER, ett av de första arkitektkontoren att arbeta med Virtual Reality genomgående.

Moderator: Frida Jeppsson Prime, ny redaktör för inredningsarkitektur.se

Var: Scenen i Greenhouse, Stockholmsmässan i Älvsjö
När: tis 4:e feb kl. 15:30-16:15

Fest på P.U.S.H – Into the Future with IA

I skateboardparken P.U.S.H i Gallerian Urban Escape kommer vi att ställa till med fest! Kvällen kommer att bjuda på flera talare, dryck, musik, mingel och mycket mer. Detta är även ett gyllene tillfälle att besöka en temporär arkitekturklenod. P.U.S.H är en ny, urban mötesplats i hjärtat av Stockholm, designad av White arkitekter i samarbete med Performance Sk8. Intäkterna som på flera vis kommer ur projektet går till FN:s flyktingorgan UNHCR. Känner du för att skejta under kvällen? Allt du behöver finns på plats.

Var: P.U.S.H i Gallerian, Hamngatan 37 Stockholm
När: tors 6:e feb kl. 18-21

Frida Prime

4 feb 2020