”Årets mässa var full av energi – alla hade väntat på att få ses under vanliga former igen”

Många värdefulla besök och en positiv energifylld atmosfär, säger Ogeborg om årets mässa, och hoppas samtidigt på lite nya tag vad gäller hållbarhet och utformning för kommande år för att för att mässan ska fortsätta vara den viktiga mötesplats den är.

Hur upplevde ni årets mässa?

Årets mässa var full av energi och vi blev positivt överraskade då vi inte visste innan vad vi kunde förvänta oss. Det kändes verkligen som att alla hade väntat på att få ses under vanliga former igen. Vi fick fin respons och hade många värdefulla besök. Vi är nöjda! I år hade vi bytt hall till C och det passade oss jättebra, men tyvärr såg vi att det var lite glest på sina ställen och där kanske mässan hade behövt tighta till mässans totala yta lite i stället för att ha tomma stora ytor mellan montrar.

Vi hoppas ändå på någon form av nytag framöver då det skulle vara bra att inte falla tillbaka i samma hjulspår. Med tanke på hållbarhetsdiskussionen skulle det kanske också vara värt att utvärdera hur man skall ställa ut i framtiden utan att bygga saker för endast ett par dagar. Alla har ju inte möjlighet att ha en monter på lager som man återanvänder. Det skulle till exempel vara spännande med ett mer centralt beläget område där leverantörer kan ställa ut på ett annat vis men fortsatt dra så mycket folk som den traditionella mässan. Vi behöver denna mötesplats i Sverige och vi hoppas att mässan kan hålla i och skapa nytt för att inte tappa till de andra skandinaviska evenemang som finns över året!