Franskt digitalt showroom för inredningsarkitekter

För den som missat The French Design Corner in Sweden finns ännu chansen att besöka det digitala pop-up showroomet som håller öppet till den 10:e september.

Den kostnadsfria plattformen French Design Corner in Sweden är en digital visningsyta av 12 franska märken för inredningsarkitekter i Sverige. Här har professionella möjlighet att utforska och upptäcka inredningslösningar från etablerade producenter såväl som mindre. Franska märken inom offentliga miljöer, kommersiella byggnader, kontor, privata hem med mer, delar även kunskap och insikter på sidan.

Det går också att se det seminarium som hölls den 27 maj där arkitekter, designexperter och trendvetare höll föredrag inom bland annat retail, träarkitektur och greenwashing i inredningsbranschen.

På sajten har besökare möjlighet att etablera direktkontakt med märkena genom deras agenter i Sverige. The French Design Corner in Sweden är ett digitalt pop-up showroom för inredningsarkiteker i Sverige initierat av Business France i Sverige, Franska exportrådet på Franska Ambassaden i Sverige.