Ny redaktör för IA 2022

Från och med januari 2022 tar Sofia Hermansson över redaktörskapet för Inredningsarkitektur.se. Med stor entusiasm och intresse hoppas hon kunna bidra med nya vinklar på sajtens innehåll och som skåning även geografiskt bredda blicken på det inredningsarkitektoniska landskapet när tillfälle ges.

Hej allihop, vad roligt att få vara en del av IA! En kort presentation av mig är väl på sin plats så här i starten på det nya året, och jag hoppas såklart även få lära känna er som är här inne och läser också. 

Jag är en kunskapstörstande skribent som verkat inom såväl tidnings- och tv-branschen som journalist som inom akademin med kommunikationsarbete. Den röda tråden är viljan att berätta och engagera dig som läser.

Min inställning är att innehållet, berättelsen, alltid ska stå i centrum och tala för sig själv. Som skribent och redaktör ser jag mig endast som den som mejslar fram kärnan och vinkeln, och skapar nyfikenhet och intresse genom kommunikation i aktuella och relevanta kanaler. 

Med stor ödmjukhet hoppas jag kunna bidra med att det innehåll som produceras här på IA ska fortsätta vara angeläget, engagerande och spännande. Det är häftigt att tillsammans med branschen få vara en del i att skapa den här platsen.

Som skåning och bosatt i Lund sedan många år så hoppas jag också, när tillfälle ges, lyfta allt spännande som händer i den här delen av Sverige. För det är ju faktiskt så att Sverige är så mycket mer än bara en huvudstad – eller hur?

Vi ses! 

Sofia Hermansson

22 jan 2022