Ny redaktör för Inredningsarkitektur.se

Från årsskiftet har Inredningsarkitektur.se en ny redaktör. Det är Frida Jeppsson Prime (yours truly) som tar över det redaktionella ansvaret och kommer att driva sajten framöver. Här raljerar hon kring vikten av ”tillsammans” och potentialen för branschen i att skapa sin egen plattform.

Hej kära läsare,
jag önskar jag visste mer vilka ni är och vad ni vill se och läsa här, men vi kommer lära känna varandra längs vägen. Ni vet ju inte så mycket om mig heller, än.

Så vi börjar väl där. Jag är en frilansande frihetssökande drömmare som lever på att hjälpa företag, människor och rörelser att kommunicera sina produkter, tjänster och drömmar. Oftast via redaktionellt content i ägda kanaler.

Jag har en bakgrund på Tengboms marknadsavdelning som content curator och dessförinnan var jag chefredaktör på Tidskriften Rum. Jag tycker inte om att etikettera saker, men jag antar man kan säga att min styrka är engagerande berättelser. Jag lägger ribban högt, så ni vet vad ni ska feedbacka mig på. Gör det!

Min ambition med Inredningdarkitektur.se är att stötta och stärka upp innehållet ur ett redaktionellt perspektiv, med fokus på affärsutveckling, kunskapsdelning och lobbying. Initiativet från Indicum inspirerar mig verkligen och jag tar över ansvaret att driva sajten med stor ödmjukhet och respekt. Det finns något starkt och vackert i styrkan med denna sajt, nämligen att den drivs av passion och tillsammans av branschen. Jag ser mig själv enbart som ett redskap som håller riktningen och ser till att det värdefulla innehållet når relevanta och intresserade publiker.

Nog om mig. Vi ses under designveckan!

Frida Prime

21 jan 2020