Om sajten och vi som står bakom den

Vi samlar allt om inredningsarkitektur på ett ställe. Syftet är att öka kunskapen och intresset för inredningsarkitektur, både som ämne och som yrkesdisciplin. Med hjälp av fakta, inspiration och verktyg för både proffs och intresserade privatpersoner agerar denna sajt primär information- och kommunikationsplattform. Sajten är gratis och öppen för alla.

I Sverige råder det i dag brist på utbildade inredningsarkitekter. Samtidigt upplever landets yrkesverksamma inredningsarkitekter att deras kompetens ofta är okänd för näringsliv och allmänhet. Det vill vi ändra på. Denna sajt är till för att guida dig som går i tankar att utbilda dig till inredningsarkitekt eller som precis börjat utbilda dig. Den är till dig som redan är inredningsarkitekt, till dig som är intresserad och till dig som ännu inte är så intresserad. Vi vill ge inredningsarkitektur en plattform där den blir synlig, transparent och påverkningsbar.

Indicum inredningsarkitekter startade sidan och har knutit flera samarbetspartners till projektet. Ambitionen är att berätta om god inredningsarkitektur, oavsett vilken aktör som står bakom. Vi vill ge utrymme för olika åsikter och hålla en hög kvalitet. Därför förbehåller vi oss rätten att tacka nej till bidrag.

Vill du bidra med material eller stödja oss som sponsor?

Eller har du helt andra funderingar? Kontakta oss på redaktion@inredningsarkitektur.se

Samarbetspartners: Stockholmsmässan, MER, Tengbom, Reform, Ogeborg, Ludvig Svensson, Glimåkra of Sweden, Stolab.