Amanda lämnar över till Frida 

IA.se har haft en hektisk designvecka, som ju inte är över än, men kvällen den 6 februari var det extra festligt när det bjöds in till mingel på P.U.S.H skejtarena i Gallerian. Där lämnade Amanda Ostwald officiellt över redaktörskapet till Frida Jeppsson Prime. 

Vi vill skicka ett stort tack till alla som kom till P.U.S.H ikväll och minglade med oss. Tack också Magnus Lindgren, inredningsarkitekt på White, som berättade om det viktiga uppdraget att skapa denna mötesplats. Och tack Stolab som hostade kvällen med oss.

Det är nytt år, nytt decennium och ny redaktör för IA. Amanda Ostwald som axlat rollen från starten 2019 lämnar nu stafettpinnen till Frida Jeppsson Prime.

Amanda, vad ska du göra nu då? 

– Nu ska jag ägna all min tid åt inredningsprojekt och gå in helhjärtat i det. Det har varit ett magiskt år, så lärorikt och spännande att se IA växa. Det känns helt rätt att lämna över uppdraget till Frida nu och jag ser fram emot utvecklingen hon kommer driva.

Själv då Frida, vad händer med IA nu?

– Nu händer en intensiv inlärningsperiod för mig. Jag ser fram emot att lära känna alla partners och sponsorer, samt att sätta en redaktionell riktning som både utmanar branschen och förtydligar inredningsarkitektens viktiga roll. Jag är också glad att ha en plattform igen där jag själv får uttrycka mig och hjälpa till att lyfta andra proffs!

 

Relaterat

Naturvårdsverket väljer återbrukad inredning

Naturvårdsverket väljer återbrukad inredningNär Naturvårdsverket bytte lokaler och flyttade in i Trikåfabriken i Hammarby Sjöstad stod återbruk och återvinning i fokus. Bra för miljön, givetvis, men också något som skapar intern stolthet och som stärker...

Ett (hårt) slag för inredningsarkitekturen

Ett (hårt) slag för inredningsarkitekturen Det var en passionerad och tydlig Torsten Hild som framträdde med ett brandtal på Arkitekturgalan 2020. På cirka fyra minuter klargjorde han vad som verkligen behövs och saknas i vår bransch. Enligt en amerikansk studie...

Debatt: Guldstolen lämnar mer att önska

Guldstolen lämnar mer att önska ◊ Debatt — 2020-02-16 Vi har ett pris i Sverige som uppmärksammar ”inredning av hög arkitektonisk kvalitet”. Under de senaste fem åren har endast en inredningsarkitekt mottagit detta pris. Detta väcker frågor. Inte minst kring prisets...