Amanda lämnar över till Frida 

IA.se har haft en hektisk designvecka, som ju inte är över än, men kvällen den 6 februari var det extra festligt när det bjöds in till mingel på P.U.S.H skejtarena i Gallerian. Där lämnade Amanda Ostwald officiellt över redaktörskapet till Frida Jeppsson Prime. 

Vi vill skicka ett stort tack till alla som kom till P.U.S.H ikväll och minglade med oss. Tack också Magnus Lindgren, inredningsarkitekt på White, som berättade om det viktiga uppdraget att skapa denna mötesplats. Och tack Stolab som hostade kvällen med oss.

Det är nytt år, nytt decennium och ny redaktör för IA. Amanda Ostwald som axlat rollen från starten 2019 lämnar nu stafettpinnen till Frida Jeppsson Prime.

Amanda, vad ska du göra nu då? 

– Nu ska jag ägna all min tid åt inredningsprojekt och gå in helhjärtat i det. Det har varit ett magiskt år, så lärorikt och spännande att se IA växa. Det känns helt rätt att lämna över uppdraget till Frida nu och jag ser fram emot utvecklingen hon kommer driva.

Själv då Frida, vad händer med IA nu?

– Nu händer en intensiv inlärningsperiod för mig. Jag ser fram emot att lära känna alla partners och sponsorer, samt att sätta en redaktionell riktning som både utmanar branschen och förtydligar inredningsarkitektens viktiga roll. Jag är också glad att ha en plattform igen där jag själv får uttrycka mig och hjälpa till att lyfta andra proffs!

 

Relaterat

Att förändra en hel bransch

Att förändra en hel bransch ◊ Krönika — 2020-02-16 Ingen, nä ingen kan trolla åt mig, sjunger Ane Brun. Tråkiga vardag, jag struntar i dig, fortsätter hon. Och så höll även jag på att fortsätta, sen satte jag foten i Fredrik Paulsens Fun Fair och designveckan var...

IAx3 på möbelmässan

inredningsarkitektur.se på Stockholm Furniture and Light Fair2020 är året då inredningsarkitektur.se är trefaldigt representerad på Stockholm Furniture and Light Fair. Vi har en monter, talar på scenen i Greenhouse och bjuder in till fest i skatehallen P.U.S.H i...

Ny redaktör för Inredningsarkitektur.se

Ny redaktör för Inredningsarkitektur.seFrån årsskiftet har Inredningsarkitektur.se en ny redaktör. Det är Frida Jeppsson Prime (yours truly) som tar över det redaktionella ansvaret och kommer att driva sajten framöver. Här raljerar hon kring vikten av "tillsammans"...